حمل به ترکیه ( حمل ریلی بار به ترکیه ) |09143339197
حمل و نقل ریلی سازگارترین روش حمل با محیط زیست، دارای ایمنی و امنیت بالا و اقتصادی ترین گزینه جهت حمل کالا به سرتاسر جهان می باشد با ترویج روش حمل ریلی علاوه بر مزایای ویژه آن می توانیم با کاهش انتشار گازهای کربن ، با آلودگی هوا مبارزه کنیم و برای آیندهای سبزتر تلاش کنیم. شرکت حمل ریلی دریا ریل لجستیک (SRL) به همراه تیم مجرب خود از نزدیک نیازهای تخصصی حمل بار از مواد خطرناک گرفته تا فله و محموله های بزرگ و پروژه ای که از مزایا این نوع از روش حمل میباشد و ردیابی واگن در هر نقطه از مسیر حمل را به مشتریان خود ارائه میدهد.
باربری ریلی و حمل ریلی بار به ترکیه ( ارسال بار ریلی به ترکیه ) :
کشور ترکیه در نقطه اتصال بین قارههای آسیا و اروپا قرار گرفته و از این جهت به عنوان یک پل ترانزیتی بین شرق وغرب شناخته میشود. بسیاری از کالاها که از اروپا به سمت آسیا و یا بلعکس حمل میشوند، با مدیریت شرکت های حمل ریلی از طریق ترکیه عبور میکنند. برای ایران که بازارهدفی برای کشورهای اروپایی است، ترانزیت کالاها از خاک ترکیه به اروپا به دلیل سهولتها و کارآییهای لجستیکی مزیت بالایی دارد. ترکیه دارای بنادر زیادی در دریاهای مختلف مانند دریای سیاه ، دریای مدیترانه، دریای اژه و دریای مرمره است که برخی از بنادر دارای زیر ساخت و اتصالات ریلی هستند. بنادر متصل به راه آهن TCDD شامل بندر مرسین، بندراسکندرون، بندر سامسون، بندر حیدرپاشا استانبول، بندر تکیرداغ میباشد شرکت دریا ریل لجستیک (SRL) علاوه بر حمل ریلی به بنادر ذکر شده خدمات حمل بار به صورت دریایی را ارائه میدهد.
ایستگاههای ریلی ترکیه و کشورهای هم مرز و فاصله های مرزی از یکدیگر
Kapikule / Svilengrad (BG) : 187 km
Uzunkopru / Phytion (GR) : 149 km
Kapikoy / Razi (IR) : 1850 km
Nusaybin / Kamichli (SYR) : 1716 km *
Islahiye / M.Ekbez (SYR) : 1183 km *
chobanbey (SYR) : 1446 km *
Dogu Kapı (AM) : 1836 km *
Ahilkelek/Akhalkalaki (GE) : 1877 km
مهمترین و پرترددترین ایستگاههای ریلی ترکیه جهت حمل بار
شاید برایتان جای سوال باشد که اکثر کالاهای صادراتی / وارداتی به ترکیه از طریق حمل و نقل ریلی به کدام شهرها و ایستگاههای ریلی میباشد در ادامه به معرفی برخی از پرتردد ترین ایستگاههای باری راه آهن ترکیه اشاره خواهیم کرد.
حمل بار به ایستگاه ریلی وان : ایستگاه ریلی وان با کد (05931-1) درساحل شرقی دریاچه وان قراردارد. همه روزه کشتی های فریبوت در خط وان – تاتوان که خط ریلی ترانزیتی ایران _ ترکیه را از طریق دریاچه وان به هم متصل می کند واگن های باری و وسایل نقلیه را حمل میکند.
حمل بار به ایستگاه ریلی غازی آنتپ : ایستگاه ریلی غازی آنتپ با کد (6947-6) در شهر غازی انتب مرکز استانی با همین نام در جنوب شرقی ترکیه میباشد و مرکز تولید و پرورش آجیل به خصوص پسته میباشد. خط ریل این استان بعد از زلزله 2023 دچار خسارت شدیدی شد برای ارسال بار به استان غازی انتب به صورت ریلی با کارشناس مربوطه تماس حاصل فرمایید. 989143339197+
حمل بار به ایستگاه ریلی اسکندرون : ایستگاه باری اسکندرون با کد (06860-1) در استان هاتای جنوب ترکیه واقع شده است اسکندرون دارای بندری در حاشیه ساحل مدیترانه و متصل به خط راه آهن بین و المللی میباشد. از طریق حمل و نقل ترکیبی ریلی و دریایی امکان ارسال بار به کشورهای حوزه دریای مدیترانه و اروپا وجود دارد.
حمل بار به ایستگاه ریلی مرسین: ایستگاه باری مرسین با کد (06885-8) در شهر بندری مرسین مرکز استانی با همین نام در جنوب ترکیه قراردارد. بندر مرسین متصل به خط راه آهن بین و المللی میباشد و حمل و نقل بار به صورت پروژه ای ، فله و کانتینری از ایران به این بندر که یکی از بزرگترین بنادر ترکیه میباشد میسر میسازد. از طریق بندر مرسین امکان ارسال بار به اروپا و کانادا و… از طریق شرکت دریا ریل لجستیک امکان پذیر میباشد.
حمل بار به ایستگاه ریلی قونیه : ایستگاه باری قونیه با کد (06975-7) در بخش مرکزی آناتولی و در جنوب آنکارا واقع شده است.
حمل بار به ایستگاه ریلی ارزروم : ایستگاه باری ارزروم با کد (04952-8) در مرکز شهر و در 1.149 کیلومتری راه آهن آنکارا قرار دارد پس از تکمیل مرکز لجستیک در حال ساخت در پالاندوکن، 10 کیلومتری غرب ترمینال، تمامی فعالیت های لجستیکی در ترمینال ارزروم به مرکز لجستیک پالاندوکن منتقل خواهد شد.
حمل بار به ایستگاه ریلی ازمیر : ازمیر دارای دو ایستگاه ریلی اصلی جهت ارسال بار میباشد ایستگاه ریلی بندر آلسانجاک با کد (03915-6) درناحیه کناک استان ازمیر واقع شده است این بندر توسط راه آهن ترکیه اداره میشود. ایستگاه بیچروا با کد (03944-6) در ناحیه علی آقا و 55 کیلومتری شمال ترمینال آلسانجاک در ازمیر میباشد.
حمل بار به ایستگاه ریلی کوشه کوی : ایستگاه باری کوشه کوی با کد (01988-5) دربخش آسیایی ترکیه منطقه کارتپه در شرق ازمیت واقع شده است این ایستگاه نزدیکترین ترمینال باری به استانبول است در نزدیکی بنادری همچون یالوا ، درینجه و اویاپورت میباشد که امکان انتقال محمولههای دریایی از طریق راهآهن به داخل و خارج از کشور را میسر میکند همچنین بارهایی که مبداشان از بورسا ، ازمیت ، اداپازاری هست ازین ایستگاه جهت حمل بار کرده که عمدتاً صنایع خودروسازی، سنگ، فولاد و صنایع چوبی میباشد. برای ارسال بار به ایستگاه کوشه کوی به صورت ریلی با کارشناس مربوطه تماس حاصل فرمایید.
989143339197+ ( کارشناس علینژاد شرکت دریا ریل لجستیک)
ایستگاه ریلی هالکالی : ایستگاه باری هالکالی با کد (08924-3) واقع در بخش اروپایی استانبول و در نزدیکی دریاچه کوچوک چکمجه و همچنین بنادر مهم حاشیه دریای مارمارا چون آمبارلی و حیدرپاشا میباشد. به واسطه نزدیکی این ایستگاه به صنایع استانبول گمرکات و انبارها این ایستگاه قلب ترافیک ریلی به اروپا نامیده میشود.
ایستگاه ریلی ادیرنه : ایستگاه باری ادیرنه با کد (08917-7) واقع در شهر مرزی ادیرنه و در فاصله 5 کیلومتری از مرکز شهر میباشد.
ایستگاه ریلی آنکارا : ایستگاه باری آنکارا با کد (02970-2) در پایتخت ترکیه واقع شد است.
ابعاد واگن های اروپایی
چه کالاهایی از ایران به ترکیه صادر میشوند؟
بیشترین صادرات ایران به ترکیه شامل محصولات مختلفی است. در سالهای اخیر، محصولات نفتی و گازی ایران از جمله نفت خام، مشتقات نفتی و گاز طبیعی به عنوان بیشترین محصولات صادراتی به ترکیه محسوب میشوند که بعد از نفت و گاز مواد پتروشیمی بیشترین محصولات صادراتی به ترکیه میباشند همچنین انواع مواد معدنی ، کودهای معدنی و شیمیایی ، خشکبار ، آهن و فولاد آلیاژی، لوله های پروفیلی، میوه سبزیجات ، کک نفتی ، قیر نفتی و سایر بقایای روغن های نفتی یا روغن های به دست آمده از مواد معدنی قیر (وازلین ، پارافین)، لاستیک و لاستیک، فلزات، مواد شیمیایی، محصولات غذایی، مواد معدنی، سنگ، شیشه، سیمان، سرامیک ، ماشین آلات، تجهیزات مکانیکی و الکتریکی ، چرم، پوست، خز و غیره جزو کالاهای صادراتی ایران به ترکیه میباشد.
چه کالاهایی از ترکیه به ایران وارد میشوند؟
ماشین آلات، تجهیزات مکانیکی و الکتریکی، فلزات ، موادغذایی، تخته های فیبر از چوب یا سایر محصولات چوبی، قطعات خودروهای سواری (به جز لاستیک)، پوشک بچه و کالاهای بهداشتی ، لوازم آرایشی ، خمیر چوب ، کاغذ دیواری ، کاغذ، مقوا، ورق سلولزی و ورق های الیاف سلولزی، عصاره ها و اسانس های جایگزین تنباکو و تنباکوی هموژن ، چسب ، سنگ معدن و خاک روی، منسوجات، الیاف مصنوعی، ماشین لباسشویی و خشک کن ظروف، بطری و غیره، ماشین های پرکن و لیبل زدن بطری، جعبه، گونی و غیره، ماشین آلات بسته بندی ، لوازم و غذای حیوانات خانگی، دارو و تجهیزات پزشکی ، تجهیزات ساختمانی و ماشین الات کشاورزی .
حمل و نقل ترانزیتی از طریق راهآهن از اهمیت بسیاری در اقتصاد و تجارت بینالمللی برخوردار است. در مواردی، کالاها از ایران به آذربایجان و افغانستان و حتی دیگر کشورهای آسیای میانه و روسیه به وسیله حمل و نقل ریلی ترانزیت میشوند. شرکت حمل و نقل دریا ریل لجستیک ارائه دهنده خدمات ترانزیت کالا به صورت ریلی و ترکیبی از مرزهای حیرتان ، آغینه ، تورغندی کشور افغانستان به ایستگاهای ریلی اسکندرون ، مرسین ، استانبول و سایر ایستگاههای ترکیه میباشد. همچنین از ایستگاههای ریلی سرخس و مشهد (مطهری) خدمات تخلیه و بارگیری و ارائه سرویس حمل ریلی به کشورهای CIS امکان پذیر میباشد.
مدت زمان حمل بار ریلی به ترکیه به عوامل مختلفی بستگی دارد اما به طور میانگین بین 10 الی 15 روز را زمان حمل برای ارسال بار میتوان در نظر گرفت و حداکثر تناژ قابل بارگیری در واگن اروپایی برای ترکیه 51 تن میباشد.
انواع واگن های ریلی در مسیر ترکیه با توجه به نوع کالا ، ابعاد و وزن بار شما متفاوت خواهند بود به طور کلی واگن پلتفرم، واگن مسقف، واگن لبه بلند، واگن مخزن دار و یخچالی در مسیر ترکیه موجود میباشند برای حمل هرگونه کالای صادراتی و وارداتی بین ایران _ ترکیه و بلعکس با مناسب ترین قیمت از تمامی ایستگاه های ریلی ایران از جمله مشهد(مطهری)، بندرعباس ،تهران ، تبریز، اصفهان، شیراز و … به تمامی ایستگاه های ریلی ترکیه و جهت اطلاع از میزان تناژ قابل بارگیری درهرواگن با کارشناس حمل ریلی ترکیه تماس حاصل فرمایید.
شرکت باربری و حمل و نقل دریا ریل لجستیک کارشناس : 989143339197+ Email : rail2@srl-co.com
برای پاسخ به موارد زیر میتوانید با کارشناس مربوطه تماس بگیرید :
- حمل بار ریلی به ترکیه
- ارسال بار ریلی به ترکیه
- هزینه حمل بار با قطار به ترکیه
- مقصد نهایی در ارسال بار از ایران به ترکیه با قطار به کدام شهر است ؟
- مدت زمان حمل بار با قطار و واگن به ترکیه
- هزینه ارسال بار ریلی به ترکیه
- روش های حمل بار ریلی به ترکیه
- انواع واگن و روش های حمل بار با قطار به ترکیه
- اطلاعات لازم برای حمل بار با قطار به ترکیه
- مراحل ارسال بار از ایران به ترکیه با قطار
- بسته بندی بار برای ارسال بار ریلی به ترکیه
- عوامل مهم در هزینه حمل بار با قطار به ترکیه
- برای حمل بار ریلی به ترکیه هزینه ها چقدر است ؟
- مدارک لازم جهت ارسال بار به مرسین
- مراحل ارسال وسایل منزل به ترکیه از 0 تا 100
- ارسال مواد غذایی به ترکیه
- انبار و انبارداری در ایران برای ارسال بار به ترکیه
- مدارک لازم برای ارسال بار به ترکیه با روش ریلی
- لیست کالاهای ممنوعه ترکیه
- فریت بار به ترکیه برای لوازم شخصی
- ارسال مبلمان و لوازم منزل از طریق حمل بار با قطار به ترکیه
- ارسال بار از ترکیه به ایران
- قیمت و هزینه فریت بار به ترکیه
- مدت زمان حمل بار به ترکیه با قطار
- مراحل حمل بار به ترکیه
- روش های حمل بار به ترکیه
سوالات :
- من ایران هستم و میخواهم به ترکیه بار ارسال کنم.
- قوانین گمرکی در ارسال کالا و یا مبلمان به ترکیه
- وزن و حجمی قابل ارسال بار به صورت مسافری به ترکیه
- چندتا فرش میشه برد به ترکیه ؟
- روش حمل وسایل با ارزش یا شکستنی به ترکیه
- حمل و نقل ریلی به ترکیه
- کارگو از ایران به ترکیه از مسیر ریلی
- هزینه کارگو از ایران به ترکیه
- قیمت کارگو از ایران به ترکیه
- شرایط ترخیص کالا از گمرک وارداتی ترکیه
- مراحل تحویل بار جهت فریت هوایی به ترکیه
- نحوه محاسبه وزن بار حجمی در حمل ریلی به ترکیه
- کالاها و اقلام وارداتی ایران از ترکیه
- کالاها و اقلام صادراتی ایران به ترکیه
- هزینه ارسال بار به ترکیه
- ارسال فرش و مبلمان به ترکیه